VTM

Stef Wauters krijgt een belangrijke taak van VTM: “Vol spanning afwachten”

door: COS
Stef Wauters
Afbeelding bron: VTM

Het afgelopen jaar is voor iedereen apart geweest. Ook voor de sportwereld. Toch hebben voetbalfans iets om naar uit te kijken.

Op woensdag 13 januari vindt de 67ste uitreiking van De Gouden Schoen plaats op VTM. Dan komen we te weten wie de opvolger van Hans Vanaken wordt. Dat zal natuurlijk op een iets andere manier gebeuren dan we gewend zijn.

Voor het eerst zal Stef Wauters de avond in goede banen leiden. Hij zal daarbij in het gezelschap zijn van huisanalisten Marc Degryse en Jan Mulder. Sportanker Lies Vandenberghe zal instaan voor het bekendmaken van de statistieken en uitslagen.

Geen gala-avond

“Elk jaar opnieuw wordt er uitgekeken naar De Gouden Schoen. Dus ook in dit bijzondere jaar mag deze belangrijke avond niet ontbreken”, vindt Stef.

“Voor het eerst zal De Gouden Schoen niet gepaard gaan met een grote gala-avond, maar dat belet ons niet om de live-uitzending in een gala-jasje te steken en de uitreiking in ere te houden. Nu is het vol spanning afwachten wie De Gouden Schoen 2020 mee naar huis zal nemen.”