VTM

Stef Wauters bijzonder hard aangepakt: "Plaatsvervangende schaamte à volonté!"

door: COS
Stef Wauters
Afbeelding bron: VTM

Op woensdag 2 juni schoven een handvol Rode Duivels aan tafel bij Stef Wauters en Jan Mulder. Ze presenteerden de special 'Deviltime' op VTM naar aanleiding van het EK voetbal.

Het programma en vooral de presentatie werd door veel kijkers niet echt gesmaakt. Dat blijkt uit enkele reacties op Twitter. "Met alle respect maar ik denk dat Stef Wauters toch beter het nieuws blijft presenteren", klinkt het nog netjes.

"Stef Wauters is én geen sportjournalist die gerichte vragen uit zijn mouw kan schudden én geen talkshowhostmateriaal om die insteek te hebben. Dat helpt niet. Met alle respect voor de nieuwslezer/journalist Wauters uiteraard."

Hamburgers

Andere sociale mediagebruikers zijn een tikkeltje harder voor Stef Wauters. "Het concept was niet eens slecht, maar de presentatie door Stef Wauters ... Domme vragen dat die stelde. Aan Eden Hazard: 'Heb je nog een hamburger gegeten?' Man toch!"

"Haha hamburgers, hilarisch hoor, Stef Wauters. Plaatsvervangende schaamte à volonté bij 'Deviltime'", klinkt het nog.

"Geen goed idee van VTM. Wauters werkt op de zenuwen. IJdeltuit die alle aandacht naar zich toe wil trekken. Het lijkt wel of hij de centrale gast is waar alles om draait", aldus nog een teleurgestelde kijker.