Showbizzwatcher is wat opgevallen bij ‘Blind Getrouwd’: “Teken dat het geen succes geworden is?”

Op VTM kunnen we elke maandag weer naar ‘Blind Getrouwd’ kijken. De vier koppels zijn intussen getrouwd en hebben hun huwelijksfeest achter de rug. Het volgende op de agenda: de huwelijksreis. En die reis ziet er wel wat anders uit. Wij vroegen onze showbizzwatcher wat er dit seizoen anders is dan andere jaren en wie er volgens haar een hoge slaagkans heeft bij de koppels.

“Na het gezamenlijk huwelijksfeest, is ook de reis gemeenschappelijk”, legt showbizzwatcher Chloë uit. Vorig jaar was dat ook het geval in Kreta. Maar toen kwamen de koppels pas samen aan het einde van de reis. De reacties van de fans en ex-deelnemers zijn eerder gemengd. 

Hoe het liefdesavontuur voor de koppels zal aflopen, is natuurlijk nog koffiedik kijken. Maar de eerste ontmoetingen waren volgens onze showbizzwatcher toch al veelbelovend. “Veel kijkers zullen hun hoop op een mooie afloop waarschijnlijk op Brecht en Dziubi vestigen. Hun klik was er al vanaf moment één.”

Ook tussen Christiaan en Jana lijkt er een vonk, maar dat leek in het begin niet zo. “Bij Jana en Christiaan twijfelde ik eerst. Zeker toen Jana het had over zijn ‘interessant uiterlijk’. Maar vanaf de fotoreportage lijkt er tussen die twee echt een vonk te zijn. Zij lijken naast Brecht en Dziubi al het meeste op hun gemak bij elkaar.”

Onze showbizzwatcher deed ook een opvallende ontdekking over één van de koppels. “Dit is misschien het teken dat het avontuur voor hen geen succes geworden is.” Ontdek over wie onze showbizzwatcher het heeft in de video hieronder. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.