Showbizzwatcher trekt pijnlijke conclusie over VTM
Showbizzwatcher trekt pijnlijke conclusie over VTM
Foto: VTM

Het najaarsaanbod op Televisie zag er veelbelovend uit. Toch krijgen de tv-zenders het hard te verduren. Vooral VTM lijkt de lage kijkcijfers op te stapelen. Onze showbizzwatcher legt uit wat er aan de hand is. 

"Programma's zoals 'Beste Kijkers', 'Het Jachtseizoen', 'I Can See Your Voice', 'Lego Masters'... Ze halen de kaap van een half miljoen kijkers niet", verduidelijkt Chloë. "Zelfs de eerste aflevering van het normaal zeer sterke programma 'Blind Getrouwd' moest het met de helft minder kijkers stellen dan de start van vorig jaar."

Nieuwkomer 'De Schaal van Pascale' lijkt niet in de smaak te vallen bij de kijkers. Kürt Rogiers, die het programma presenteert, probeerde wel voor de uitzendingen zijn enthousiasme over te brengen op de kijkers. 

"Het is ongelofelijk hoe een hype het is, het lijkt wel alsof iedereen aan het pottenbakken is", vertelde Kürt toen. Wel, VTM lijkt zich toch mispakt te hebben aan de hype. Dat vertaalt zich duidelijk in de lage kijkcijfers. 

Diezelfde dag op primetime gaan andere zenders met de kijkers aan de haal. 'De Noodcentrale' doet het goed met telkens meer dan een half miljoen kijkers. En op Play4 is er natuurlijk ook 'De Allerslimste Mens', dat het net als voorbije jaren wél weer heel goed doet. 

Hoewel dit programma met Pascale Naessens niet scoort, lijkt het voor onze showbizzwatcher niet ondenkbaar dat Pascale in de toekomst toch nog wel succesvol zou kunnen zijn in een ander programma. Bekijk het in de onderstaande video. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.