Showbizzwatcher komt met niet mis te verstane waarschuwing voor Jacques Vermeire en gezin
WVDS
Showbizzwatcher komt met niet mis te verstane waarschuwing voor Jacques Vermeire en gezin
Foto: VTM

Na de familie Pfaff, Planckaert en Verhulst heeft nu ook de familie Vermeire een eigen docusoap op VTM. Sinds zaterdag kan je kijken naar ‘De Vermeires’. 

In het programma komt zeker het dagelijkse leven van de familie aan bod zoals Jacques Vermeire en Maxime Vermeire die lunchen of Julie Vermeire in de fitness. Die alledaagse realiteit is wel plots helemaal zoek wanneer de Vermeires een extravagant feestje geven voor hond Sunny. 

“Hier was ik de ‘gewone’ familie die hun ‘dagelijkse’ leven laat zien toch echt even kwijt", merkt onze showbizzwatcher op. "‘Het wordt niet zo luxueus als bij Gert Verhulst’, hoorden we Jacques onlangs nog tussen de lijnen zeggen, maar een hondenfeestje zien we Gert en Ellen toch echt niet geven.”

Julie en vader Jacques Vermeire kennen de kijkers natuurlijk al, maar we maken nu ook kennis met Julies vriend Laurins en haar broer Maxime. Volgens Jacques zou Maxime dé revelatie van het programma zijn. Maxime zette voor de medewerking aan het programma zijn werk als beenhouwer zelfs even on hold. 

Hij is bezig met muziek en zou daar wel iets mee willen doen, al staat hij ook open voor tv-opdrachten. “Voorlopig komt Maxime toch nog wat onwennig over op televisie. Misschien zien we hem wel openbloeien in de komende afleveringen”, merkt onze showbizzwatcher op. 

Verder heeft onze showbizz-experte het nog over reacties op het programma en de kijkcijfers van de eerste aflevering. Ze waarschuwt ook voor een mogelijk gevaar voor de toekomst van de reeks. Bekijk het in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.