VTM

Sean Dhondt ziet het groots voor winnares van 'The Voice Kids': "Dit staat haar nog te wachten"

door: PMN
Gala won The Voice Kids bij VTM
Afbeelding bron: VTM

We hebben er even op moeten wachten, maar de winnaar is bekend. Gala wint deze editie van ' The Voice Kids'. Ze is met haar 14 een enorm talent waar we nog heel veel van gaan horen.

Van bij haar auditie wist de toen nog 14-jarige Gala een gevoelige snaar te raken bij alle coaches van The Voice Kids met het nummer Don’t Know Why van Norah Jones. Dat gevoel werd enkel nog versterkt bij het brengen van Goodbye Yellow Brick Road van Elton John bij de finale.

Voor haar zelf gekozen nummer, koos Gala voor een eigen bewerking van Make You Feel My Love van Bob Dylan, gecoverd door Adele, waarbij Laura Tesoro werd meegezogen naar ‘Planeet Gala’ en haar coach Sean Dhondt haar ‘buiten categorie’ bestempelde.

Sean is dan ook super enthousiast met haar overwinning: “Met Gala hebben we dit jaar een wereldster in wording voor ons staan! Ik zag en hoorde het meteen van bij haar Blind Audition en dat gevoel groeide alleen nog maar, hoe langer we samen werkten. Elke workshop en elk optreden opnieuw."

"Ik ben dan ook zó blij voor haar dat de publieksjury dat ook zag en haar vanavond met de winst bekroonde. Vijfde keer, goeie keer voor Team Sean!! Ik ben zo ongelofelijk trots op Gala! En dit is nog maar het begin, geloof me…!”