VTM

Sean Dhondt moest op de tanden bijten: “Serieuze klap in het gezicht”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

In ‘Een Echte Job’ mocht Sean Dhondt meelopen als verpleger in een revalidatiecentrum voor kinderen. Die ervaring heeft zijn ogen geopend.

Sean Dhondt zal zijn ervaringen in revalidatiecentrum Pulderbos niet snel vergeten. De zanger en presentator heeft soms stevig op zijn tanden moeten bijten. “Te horen krijgen dat het kindje in je armen niet lang meer te leven heeft, dat is een serieuze klap in je gezicht”, vertelt hij in Story.

Kinderen zien huilen deed Sean meermaals slikken. “Op zo’n momenten breekt je hart. Iemand van de crew zei: ‘Wees blij dat je geen kinderen hebt, dan komt dat nog eens dubbel zo hard binnen.’ En ik vond het al zo heftig. Ik heb echt een heel klein hartje.”

Zijn ervaring in het revalidatiecentrum heeft hem echter niet afgeschrikt om zelf kinderen te krijgen. “Integendeel. Ik weet nu dat er mensen zijn die zich dag en nacht belangeloos inzetten voor je kindje. Op een dag wil ik dus zeker vader worden. Mijn nieuwsgierigheid is groter dan mijn angst voor verantwoordelijkheid.”