Sam Gooris doet confronterende vaststelling over zijn kinderen: “Begin dat nu te beseffen”
PMN
Sam Gooris doet confronterende vaststelling over zijn kinderen: “Begin dat nu te beseffen”
Foto: VTM

Sam Gooris en zijn gezin trekken naar bestemmingen die voor hen heel speciaal zijn. Je kan het vanaf 12 oktober allemaal volgen op VTM2.

Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in.

Het gezin bezoekt verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen. Zo start de reis in München waar Kelly haar jeugd doorbracht terwijl haar vader Jean-Marie Pfaff er als de beste keeper ter wereld furore maakte.

Onderweg beleeft het gezin heel wat grappige situaties, verrassende wendingen maar ook ontroerende momenten. Kortom: never a dull moment met de familie Gooris!

“Mijn mond is iedere dag opengevallen”, blikt Sam terug op de bijzondere ervaring. "Ik was ongelooflijk verrast, zowel door mijn vrouwke als door de gasten.”

“En er kwam ook het besef dat mijn kinderen ondertussen bijna volwassenen zijn… Dus ik heb alleen maar heel veel schone herinneringen aan onze roadtrip!”

Expeditie Gooris, vanaf dinsdag 12 oktober om 21:40 uur bij VTM2

Meer nieuws

Meer nieuws

.