VTM

Ruth Beeckmans maakt zich bedenking over 'The Masked Singer': "Onmogelijk bij Karen Damen"

door: COS
Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen en Andy Peelman in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Nadat ze in de jury zat bij 'Belgium's Got Talent', zien we Ruth Beeckmans nu ook in het panel 'The Masked Singer'. Vorige seizoen zat ze zelf in een van de kostuums.

Ruth Beeckmans zat in het eerste seizoen van 'The Masked Singer' in het kostuum van Aap. Eigenlijk had ze toen al aan de speurderstafel moeten zitten, maar wilde toen dolgraag in een van de pakken kruipen.

Toen ze voor het huidige seizoen werd gebeld, moest ze natuurlijk niet lang nadenken. Nu zit ze afwisselend met Karen Damen, Julie Van den Steen, Jens Dendoncker, Andy Peelman en Kevin Janssens in het speurderspanel. 

Met Karen heeft Ruth in het eerste seizoen nogal afgezien. Karen was haar snel op het spoort en bestookte haar collega continu met berichten om iets te ontfutselen. Nu staan ze aan dezelfde kant.

"We doen dit ook als team, het is toch onmogelijk om Karen te verslaan", lacht Ruth in Het Nieuwsblad. "Het is een heel gezellige bende samen. Soms moeten we ook lachen met elkaar." Bijvoorbeeld wanneer Julie omwille van het leeftijdsverschil een verdachte niet kent.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!