Prachtig om te zien wat Koen en Nono Wauters samen doen
LHX
Prachtig om te zien wat Koen en Nono Wauters samen doen
Foto: Instagram @wauters_koen

Op donderdag 28 is er in 'Telefacts' een opmerkelijke reportage te zien. Die gaat over het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent.

Het kinderrevalidatiecentrum heeft twee bijzondere peters. Het zijn niemand minder dan Koen Wauters en zijn zoon Nono Wauters. Drie maanden lang werkten ze samen met 68 kinderen uit het centrum aan een nieuwe versie van 'En dans' van Clouseau.

Ze bedachten zelf de danspasjes, zongen het lied en inspireerden de regie voor de creatie van de nieuwe videoclip. "Het was prachtig om de kinderen te zien groeien tijdens de workshops", vertellen Koen en Nono.

"Ze ontdekten nieuwe talenten en zetten hun boodschap neer in een krachtige videoclip. Laat die boodschap nu maar los op de wereld, we hopen dat ze iedereen inspireert."

Voor de 17-jarige Nono is het een onvergetelijke ervaring geweest. "Het kan letterlijk elk van ons overkomen, daarvan ben ik me hier zeer bewust geworden", zegt hij. "Het is zot om te zien hoe weerbaar die jongeren zijn en hoeveel zij in hun mars hebben. Echt chapeau."

Meer nieuws

Meer nieuws

.