Prachtig 'Boer zkt Vrouw'-nieuws: Boerin Cathy verwacht eerste kindje
LHX
Prachtig 'Boer zkt Vrouw'-nieuws: Boerin Cathy verwacht eerste kindje
Foto: VTM

Boerin Cathy was een van de boeren die vorig jaar deelnamen aan 'Boer zkt Vrouw'. Haar parcours verliep niet helemaal zoals verwacht.

Vlak voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw' leerde Cathy Wes kennen. Het klikte tussen hen, maar van een relatie was nog geen sprake. Daarom besloot ze om tóch door te gaan met het programma.

Uiteindelijk koos ze voor Kenny, maar dat was geen succes. Haar liefde voor Wes bleek dan toch groter te zijn. "Wes is het! Ik voel het gewoon. Ik kan het niet ontkennen, het kruipt in elke vezel van mijn lijf. We zijn onafscheidelijk", klonk het bij haar.

De twee zijn inmiddels nog steeds erg gelukkig samen. Op Instagram delen ze heuglijk nieuws: ze verwachten hun eerste kindje. "Kleine liefdesbaby onderweg", schrijft Cathy bij enkele foto's waarop ze een echo tonen.

Ze delen ook al meteen het geslacht van de baby: het wordt een meisje. "Vince wordt grote broer", klinkt het ook, waarmee ze naar haar hond verwijst.

Cathy en Wes worden overstelpt door felicitaties. Eén daarvan komt van presentatrice Dina Tersago. "Proficiaaaaat Cathy en Wes!", reageert ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cathy (@cathy_vancauwenbergh)

Meer nieuws

Meer nieuws

.