Piet Huysentruyt moet erg scherpe commentaar slikken: "Het enige wat hij goed kan"
COS
Piet Huysentruyt moet erg scherpe commentaar slikken: "Het enige wat hij goed kan"
Foto: VTM

VTM kondigde deze week verrassend nieuws aan. Piet Huysentruyt keert nog een laatste seizoen terug met zijn programma 'SOS Piet'.

Piet Huysentruyt wordt binnenkort 60 jaar. Ter gelegenheid van die bijzondere verjaardag laat VTM Piet nog eens langsgaan bij kijkers die een probleempje in de keuken hebben. Het programma zal al in het najaar te zien zijn op de zender.

Op sociale media zijn de meningen over de comeback van 'SOS Piet' erg verdeeld. "Ik ga zeker kijken, want volgde het vorige keren ook. Welkom terug, Piet, en succes toegewenst!", klinkt het enerzijds. "Pietje komt terug. Kijk ernaar uit. Was altijd leuk hem bezig te zien."

Anderzijds moet Piet ook wat kritiek slikken. "Zat ik echt niet op te wachten", lezen we op Facebook. "Wie heeft daar nu nood aan?", klinkt het nog. "Neen dank u, iedereen heeft zijn tijd gehad en Piet zijn tijd is voorbij", vindt iemand. "Hebben ze niemand anders... jonger?"

"'t Enige wat hij goed kan is diegene waar hij gaat koken goed belachelijk maken", merkt iemand op. "Zijn geld is op en hij wil weer in de belangstelling komen", klinkt het scherp. "Wat hebben we vandaag geleerd? Dat een tv-programma presenteren blijkbaar zeer goed schuift."

Meer nieuws

Meer nieuws

.