The Masked Singer Papegaai is uitgezongen in 'The Masked Singer': "Gevraagd voor eerste seizoen, maar daarom nee gezegd"
COS
Papegaai is uitgezongen in 'The Masked Singer': "Gevraagd voor eerste seizoen, maar daarom nee gezegd"
Foto: VTM

Geen één keer viel zijn naam bij het speurderspanel, bij de speurders thuis was hij al enkele weken hoofdverdachte. Toen dan ook nog eens een filmpje verscheen waarin hij herkenbaar was, wisten velen het zeker: Papegaai is Mathias Vergels.

Bij het speurdersteam was de verbazing groot toen niet Mathias Coppens, maar een andere Mathias het masker afzette. Niemand minder dan 'Thuis'-acteur Mathias Vergels, bekend als Lowie 'Lowieke' Bomans, bleek wekenlangs zijn beste (disco)moves te hebben bovengehaald.

"Ze hebben mij het eerste seizoen ook gevraagd om mee te doen. Toen had ik direct nee gezegd, vooral uit angst of zo, denk ik", zegt Mathias in 'Behind The Mask' op VTM GO. "Ik sta wel graag op een podium, maar dan meer met mijn eigen nummers en veilig achter mijn gitaartje. Dat vind ik het leukste om te doen."

"Uiteindelijk heb ik tegen mezelf gezegd: het is het moment om eens iets anders te doen en te springen", verklaart hij over zijn deelname aan 'The Masked Singer'. Dat zijn avontuur er nu op zit, doet hem wel iets. "Maar het is op de één of andere manier ook een opluchting", bekent de acteur.

"Ook naar de andere kandidaten toe: die zijn allemaal zo goed. Ik ben blij dat het publiek nu gezegd heeft: de andere was beter. Maar ik heb me wel echt zot geamuseerd. Wat bij mij vanbinnen zit, kwam met dat kostuum aan naar buiten", aldus Mathias Vergels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.