Opvallend: De Romeo's trekken zich terug bij '30 Jaar Familie Feest', Willy Sommers wel van de partij
COS

Op zaterdag 17 september viert 'Familie' feest. Dan worden alle fans uitgenodigd in de Lotto Arena om te genieten van een show vol verrassingen, speciaal voor de 30ste verjaardag van de reeks.

Wie feest zegt, zegt muziek. En wie anders kan daarvoor zorgen dan de koning van het muzikale feest Willy Sommers! Hij zal het dak van de Lotto Arena blazen met een live optreden, inclusief polonaise.

Twee jaar geleden mocht Willy Sommers al eens opduiken in de seizoensfinale van 'Familie'. "Ik gaf er toen een gastoptreden op de benefiet die Benny (Roel Vanderstukken) organiseerde. Die opnames waren toen bijzonder fijn om te doen en ik kijk er met een warm gevoel op terug.

Mijn vrouw Cindy is grote Familie-fan, dus dat ik nu deel mag uitmaken van het grote Familie-feest vindt ook zij geweldig. We gaan er samen één groot, memorabel verjaardagsfeest van maken, ik kijk er nu al naar uit!"

Willy vervangt De Romeo's als muzikale gast. Omwille van de verschuiving door de coronamaatregelen is de groep volgens VTM niet vrij op 17 september. Of is hier toch meer aan de hand en heeft het ontslag van Gunther Levi de groep zich doen terugtrekken?

Meer nieuws

Meer nieuws

.