Nora Gharib doet erg schrikken met getuigenis: "Ik heb levens zien kapot gaan"
COS
Nora Gharib doet erg schrikken met getuigenis: "Ik heb levens zien kapot gaan"
Foto: VTM

Op donderdag 5 mei neemt Luk Alloo actrice en presentatrice Nora Gharib mee op trip down memory lane. In 'Alloo bij...' flaneren ze samen doorheen haar verleden met stops op locaties die voor Nora veel hebben betekend.

Luk Alloo neemt Nora Gharib mee naar de studio waar ze als minderjarige op eigen initiatief alleen ging wonen omdat haar ouders haar relatie niet goedkeurden. Daar woonde ze samen met andere jongeren onder toezicht van begeleider Ronny. Hij was voor Nora een vaderfiguur.

Wanneer Luk en Nora haar oude studio binnengaan, beginnen de traantjes te vloeien. "Alleen wonen op jonge leeftijd was heftig, omdat ik me niet kon focussen op zaken die mijn leeftijdsgenoten deden: school, vrienden… Ik heb daar weinig ruimte voor gehad in mijn hoofd", legt Nora uit.

Daarnaast was de verleiding voor Nora groot om het foute pad te bewandelen: "Alle jongeren die hier woonden, gebruikten drugs. Ik heb het geen enkele keer gebruikt. Mijn haat ervoor is alleen maar gegroeid door de dingen die ik hier heb gezien. Ik heb levens zien kapot gaan", aldus Nora Gharib.

'Alloo bij...' met Nora Gharib, donderdag 5 mei om 21.55 uur bij VTM

Meer nieuws

Meer nieuws

.