Nathalie Meskens grijpt in bij haar relatie met Nadim na geboorte van zoontje Loé
COS
Nathalie Meskens grijpt in bij haar relatie met Nadim na geboorte van zoontje Loé
Foto: VTM

Nathalie Meskens is al enkele jaren samen met Nadim. Ze hebben samen twee kindjes, Lima (bijna 2) en Loé (vier maanden).

De weken na de bevalling liepen niet van een leiden dakje voor Nathalie Meskens. Twee weken na haar keizersnede moest ze opnieuw onder het mes. Nadim moest plots veel meer taken op zich nemen.

"Als je spreekt van een relatie die onder druk komt te staan: daar heb je een goed voorbeeld", zegt Nathalie in Dag Allemaal. "Ik was niet de meest gezellige, ik had even geen kracht en energie om de jolige en plezante Nathalie uit te hangen thuis."

Nathalie en Nadim zijn die lastige periode ongeschonden doorgekomen en hebben ook beslist nog meer te investeren in elkaar, om de romantiek levendig te houden. Dat doen ze onder meer door een datelunch te houden.

"Dus niet 's avonds, want om half negen lig ik al uitgeteld in bed. Tijdens zo'n lunch is Lima bij een vriendinnetje en zoeken we opvang voor Loé voor een uurtje of drie, en dan eten we een hapje en drink ik een glaasje wijn", zegt Nathalie.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.