Nathalie Meskens deelt geweldige beelden van dochtertje Lima: Dina Tersago wil wat kwijt
COS

Nathalie Meskens is sinds september trotse mama van twee. Dochtertje Lima vierde in maart haar tweede verjaardag, Loé is al bijna negen maanden oud.

Loé mag zich binnenkort waarschijnlijk aan iets heel spannends verwachten. Toen Lima negen maanden oud was, lieten Nathalie Meskens en Nadim hun dochter voor het eerst aan watergewenning doen. Intussen staat de kleine Lima al heel ver. Dat bewijst ze met filmpjes op mama's Instagram.

In Lima's naam wil Nathalie juf Krisje en meester Frank van Children of the Water bedanken om haar te leren zwemmen. "De ene dag met wat meer goesting dan de andere leer ik me veilig te voelen in het water. Maar bovenal vind ik het super leuk om in het water te zweven..."

"Als een waterrat, nee een zeepaardje, nee wacht, een puinring (pinguïn is nog wat moeilijk om te zeggen). Ik leerde op mijn 9 maanden op mijn rugje drijven voor mocht ik het ooit nodig hebben, en me zo veilig te stellen."

Lima is nu 2 jaar en 2 maanden en staat al erg dicht bij echt zwemmen. "Jullie zijn zo lief en geduldig! Tot snel! Kusjes Lima", klinkt het. "Wauw, bravo", klinkt het in de reacties. "Zo flink", zegt nog iemand. "Oh goed zo, Lima", reageert Dina Tersago.

https://www.instagram.com/p/CeV2U8QsYo7/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.