The Masked Singer Na scherpe kritiek: Jan Van Looveren wil na 'The Masked Singer' wat kwijt aan Helmut Lotti
COS
Na scherpe kritiek: Jan Van Looveren wil na 'The Masked Singer' wat kwijt aan Helmut Lotti
Foto: VTM

Afgelopen vrijdag moest Minotaurus z'n masker afnemen in 'The Masked Singer'. Het volledige speurdersteam gokte 'Jan Van Looveren' en dat was juist.

Al die weken wat het Jan Van Looveren die zich als Minotaurus van verschillende muzikale kanten liet zien. En dus niet Alex Agnew of Helmut Lotti. Die laatste werd vorig jaar ook al verdacht bij Edelhert.

Net als vorig jaar was Helmut niet blij dat zijn naam genoemd werd. "Dat is niet eens een echte zanger", klonk het scherp op Facebook. Jan Van Looveren laat de kritiek van Helmut niet aan z'n hart komen.

"Och, ik ben er niet mee bezig wat Helmut van Minotaurus vindt, ik laat het voor wat het is", zegt hij in Dag Allemaal. "Ik wil die mens daar ook niet mee lastigvallen. Hij houdt niet van dat soort programma's, denk ik. Niet erg."

"Hij vindt dat ik niet kan zingen. Da's ook niet erg. Er zijn heel veel mensen van wie ik vind dat ze niet kunnen zingen, maar ik ga dat niet verkondigen. Laat iedereen maar doen in zijn leven waarmee hij zich amuseert."

Meer nieuws

Meer nieuws

.