Na recente passage van Laura Tesoro in 'Special Forces': Showbizzwatcher trekt opvallende conclusie
WVDS

‘Special Forces: Wie Durft Wint’ is tot een einde gekomen. Drie bekende rekruten konden de eindmissie met succes afronden: Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier en Laura Tesoro. Vooral die laatste was dé revelatie van het programma.

“Tijdens de eerste opdracht gaf ze niet meteen de indruk dat ze de opleiding lang zou volhouden, maar ze heeft iedereen verrast”, klinkt het ook bij onze showbizzwatcher. “In ‘Special Forces’ leerden we Laura kennen als iemand met heel veel empathie en team spirit, maar vooral met ontzettend veel wilskracht en doorzettingsvermogen.”

Alle kijkers zijn vol lof over haar prestatie. ”Respect is een woord dat honderden keren terugkomt.” Maar er is meer. “Wat ik ook een paar keer zag voorbijkomen, was dat mensen hun mening over Laura hebben moeten bijstellen: ‘Laura heeft mij aangenaam verrast’, klonk het onder meer. En: ‘Toch een ander beeld van Laura gekregen.’”

Momenteel is Laura nog een aantal tv-programma’s aan het opnemen, maar ‘Starstruck’ is iets waar de 26-jarige leading lady van VTM zelf heel trots op is. “‘Starstruck’ wordt het eerste grote programma dat Laura alleen zal dragen als presentatrice.” 

Verder heeft onze showbizzwatcher het nog over de talrijke kansen die op het pad van Laura komen en die ze met beiden handen grijpt. Niet te vergeten dat deze dame naast al die televisieopdrachten ook een steengoede zangeres en performer is. Iets wat haar prestatie in ‘Special Forces’ nog straffer maakt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.