Miguel Wiels haalt stevig uit naar Karen Damen: "Shame on you!"
LHX

Pas in de finale 'The Masked Singer' vermoedde Karen Damen dat Miguel Wiels zich in het pak van Champignon bevond. Nochtans werkten de twee jarenlang nauw samen.

In 'Behind the mask' is te zien hoe Miguel Wiels zich klaarmaakt voor de achtste show van 'The Masked Singer'. Hij vindt het erg spannend dat Karen Damen in de jury zit.

Achteraf blijkt echter dat Karen zijn stem niet herkend heeft, tot Miguels grote verbazing. "Ik heb honderden liedjes voor haar voorgezongen of in demo gezongen", zegt hij. "Ik dacht: als die ook maar één zin van mij hoort, komt dat helemaal terug bij haar. Het verbaast me dat ze nog altijd de link niet gelegd heeft."

"Karen, shame on you!", haalt hij gespeeld kwaad uit. "Ik was je producer, je songschrijver, je muzikale begeleider, je bandleider. Je hebt honderden keren met mij op het podium gestaan. Je hebt honderden keren met mij in de studio gestaan. En nu weet je godverdekke niet meer wie ik ben! Ik besta niet meer voor jou, Karen!", roept hij uit met een verongelijkt gezicht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.