Meisjes van K3 krijgen erg bijzonder nieuws van 'Liefde Voor Muziek'-collega's
COS

Vanavond is er de laatste aflevering van 'Liefde Voor Muziek'. De artiesten blikken samen terug op het afgelopen negende seizoen van het VTM-programma.

'Liefde Voor Muziek' maakte de voorbije weken niet alleen emoties los bij de artiesten die elkaars nummers coverden, ook tv-kijkend Vlaanderen liep warm voor het programma. In de laatste aflevering blikken de artiesten terug op de muzikale hoogtepunten.

VTM vroeg Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs, DAAN, K3, Portland en Stef Bos alvast om hun favoriete cover te verklappen. De meisjes van K3, die hun covers in de eerste aflevering hoorden, zijn unaniem: 'Little Pigs' door DAAN. DAAN koos dan weer voor 'Victory' door Günther Neefs.

Jente van Portland koos 'Voor Jou' door Stef Bos en Sarah Pepels vond 'Amsterdam' door Jaap Reesema de leukste cover. Metejoor raakte 'She Really (Really) Means It' door Portland dan weer het meeste. En Stef Bos kiest voor 'Geef Licht' door Metejoor.

Günther kon 'Ik Blijf Bij Jou' door K3 het meeste smaken. En ook Jaap Reesema blijkt het meest onder de indruk geweest te zijn van Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Zij kregen Jaap en hun andere collega's stil met hun cover van 'Mijn Kleine Presidentje'.

https://www.instagram.com/p/CslN0NDNr2T/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.