'The Masked Singer'-ster heeft opvallend verzoek voor VTM na groot nieuws over CAMILLE
COS

VTM had vandaag een leuk nieuwtje te delen. De zender blijft inzetten op het telenovelle-genre. 'Lisa' krijgt in 2024 namelijk een opvolger met een heel bijzondere dame in de hoofdrol.

"Hallo, ik ben Camille en ik heb echt ongelofelijk nieuws voor jullie. Ik zal de hoofdrol spelen in de nieuwe telenovelle op VTM. Superspannend! Ik heb er superveel zin in", klinkt het bij zangeres CAMILLE.

Volgend jaar duikt Camille Dhont de opnamestudio in om de nieuwe telenovelle in te blikken. Die zal in 2024 te zien zijn op VTM. "Het wordt een telenovelle met heel veel muziek. Een heel mooi sprookje. Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ik."

De titel van de reeks en de volledige cast zullen later bekendgemaakt worden. Er lijkt wel al een bekend gezicht spontaan te solliciteren voor een rol in de telenovelle.

"Goed bezig, lieverd, proficiat! Moet mama showbizz dan niet je mama spelen?", vraagt Tine Embrechts zich af. Camille, die samen met Tine in 'The Masked Singer', zat, reageert dolenthousiast: "JA LETSGOO!" 

https://www.instagram.com/reel/CjXD9I7js8S/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.