VTM

'The Masked Singer'-maker heeft nieuws over de toekomst van het programma

door: COS
The Masked Singer, Niels Destadsbader
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag 18 maart valt het doek over het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. Net als het vorige seizoen was ook deze editie een kijkcijfersucces.

Het zal niet verbazen als we zeggen dat er volgend jaar ook een derde seizoen van 'The Masked Singer' komt. Meer nog: er wordt al druk nagedacht over en gewerkt aan de kostuums voor de volgende editie.

"Wij hebben daar zeker al over nagedacht. Je moet eerst en vooral goed nadenken over welke karakters je wilt", zegt programmamaker Olivier Deprez in Humo. Het duurt namelijk zo'n zeven maanden voor ontwerpster Marina Toybina en haar team de pakken klaar hebben. 

Het derde seizoen komt er dus zeker. Maar wie zal het gaan presenteren? Niels Destadsbader zit sinds afgelopen zomer immers terug bij de VRT en zal dus vervangen moeten worden.

"We hebben ons er nog niet echt over kunnen buigen, omdat we nog volop bezig zijn met het slot van dit seizoen. Binnenkort zullen we zien. Wie kán hem vervangen? Als er suggesties zijn: cv's zijn meer dan welkom", besluit Olivier Deprez.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!