The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers voorspellen het al: 'Daarom zal deze kandidaat moeten vertrekken'
COS
'The Masked Singer'-kijkers voorspellen het al: 'Daarom zal deze kandidaat moeten vertrekken'
Foto: VTM

Op vrijdag 11 maart zingen de vier overgebleven kandidaten in de halve finale van 'The Masked Singer'. Wie zal net voor de finale sneuvelen?

Van welke Masked Singer moeten we vanavond net voor de finale afscheid nemen? Dat vroegen we onze lezers. Over één ding lijkt iedereen het unaniem eens: Miss Poes en Ridder móeten die finale halen! Meer nog: "Ridder en Miss Poes moeten de laatste twee zijn."

Over wie er dan wel uit moet vandaag, Schorpioen of Konijn, zijn de meningen erg verdeeld. "Als het om het zingen gaat, moet Konijn eruit", klinkt het bij een lezer. Veel mensen vinden dat het Konijns tijd is om te gaan. "Ik hoop Konijn eruit, mijn verdachte is Conner Rousseau."

Dat Konijn eruit zal gaan, lijkt echter onwaarschijnlijk. "Er moet toch nog één man in de finale zitten, vind ik", klinkt het. Daarom denken veel kijkers dat Schorpioen de finale net niet zal halen. 

"Als de speurders weer mogen kiezen dan blijft Konijn erin en gaat die naar de finale met Ridder en Miss Poes. Dan is Isabelle A in Schorpioen eruit voor de finale", voorspelt iemand. Of is het toch Danira Boukriss Terkessidis of Klaasje Meijer? Misschien komen we het vanavond al te weten.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.