The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers komen nu al met fascinerende theorie over identiteit IJskoning
COS
'The Masked Singer'-kijkers komen nu al met fascinerende theorie over identiteit IJskoning
Foto: VTM

Niet één maar twee nieuwe figuren vervoegen vrijdag de bende van 'The Masked Singer'. Na Konijn zal ook IJskoning zijn intrede maken. Voor het eerst nemen telkens drie figuren het tegen elkaar op.

IJskoning kregen we aan het einde van de derde aflevering van 'The Masked Singer' al te zien. Nu komen we wat meer over hem te weten. "Aan allen die gekomen zijn, proficiat", klinkt het bij IJskoning. "Ik voel me een beetje merkwaardig, alsof ik net ontwaak uit een diepe winterslaap."

"Misschien begeef ik me op glad ijs. Maar dat ben ik ondertussen wel gewend. Daardoor hoef ik niet te vrezen voor een uitschuiver. Obstakels op mijn pad glijd ik gewoon voorbij. Dat gaat hopelijk allemaal gladjes. Ik zal niet door het ijs zakken", aldus IJskoning.

Samson

Het gokken is alvast begonnen op sociale media. Vooral de eerste woorden doen aan iemand denken. "De zin: 'Aan allen die gekomen zijn proficiat' kan je wel linken aan Walter De Donder, de burgemeester uit 'Samson & Gert', maar dat zou te duidelijk zijn. Misschien iemand anders die meegedaan heeft in 'Samson & Gert' of een gastrol had?"

Of is het misschien een grote fan van de reeks? Zo iemand kennen we wel. "Misschien is deze Conner Rousseau?", stelt iemand voor. "Hij is fan van 'Samson & Gert' en wou burgemeester worden."

"Lijkt mij inderdaad beter bij Conner te passen dan het Konijn", merkt een kijker op. "Hij is ook KINGconnah op Instagram. Is het gewend zich op glad ijs te begeven in de politiek. Hij moet ook vaak oppassen voor een uitschuiver", besluit een andere kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.