VTM

'The Masked Singer'-kijkers kiezen hun verrassende winnaar: "Kippenvel als die zingt"

door: COS
The Masked Singer finale - Miss Poes, Ridder, Konijn
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is hét moment aangebroken: we zullen eindelijk weten wie Konijn, Miss Poes en Ridder zijn. 'The Masked Singer'-finale belooft er een vol verrassingen te worden.

Dat Ridder en Miss Poes het tot in de finale zouden schoppen, leek aan het begin van 'The Masked Singer' al in de sterren geschreven. Konijn ontpopte zich de afgelopen weken dan weer tot dé charmeur van het programma en een rasechte performer. Hij mag zich de underdog in de finale noemen.

Wij vroegen onze lezers wie de grote finale vanavond zal winnen en de resultaten zijn best verrassend. De afgelopen weken ging het vooral over het ongelooflijke zangtalent van Miss Poes en hoewel veel kijkers denken dat zij zal winnen, zijn jullie nog iets meer fan van Ridder. "Wat een topzangeres!"

Kippenvel

"Ik hoop Ridder. Als zij zingt krijg ik kippenvel", lezen we op Facebook. "Mijn favoriet van in het begin: Ridder. Fantastisch hoe die beweegt en zingt", klinkt het verder. "Ik hoop dat Ridder wint en dat het Loredana is!" Anderen denken dan weer nog steeds aan Clara Cleymans of Isabelle A.

Toch vrezen veel kijkers voor het lot van hun favoriet. "Ik hoop Ridder, maar denk Miss Poes", merkt iemand op. "Ridder is de max, maar ik denk Miss Poes", lezen we nog. En: "Ik hoor Ridder graag zingen, maar denk dat Miss Poes zal winnen." Eén ding is duidelijk: "Ze zijn aan elkaar gewaagd, ze zingen beiden top!"

Wie wint en wie zat er wekenlang onder maskers? We komen het vrijdag 18 maart om 20.35 uur te weten bij VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!