The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers geloven niet in deze topverdachte voor Miss Poes: "Klinkt helemaal anders"
COS
'The Masked Singer'-kijkers geloven niet in deze topverdachte voor Miss Poes: "Klinkt helemaal anders"
Foto: VTM

Een van de grootste zangtalenten in 'The Masked Singer' is ongetwijfeld Miss Poes. Veel speurders tippen haar al als een van de kanshebbers op winst.

Door de 'The Masked Singer'-kijkers wordt gedacht aan een jonge zangeres. De topverdachten bij vtm zijn momenteel Pommelien Thijs, Tinne Oltmans en Camille Dhont. 

Veel mensen twijfelen vooral tussen Tinne en Camille. De stem doet op bepaalde momenten echt wel denken aan Camille. De tips lijken dan weer vooral naar Tinne te wijzen. "Qua stem hoor ik inderdaad meer Camille, maar de tips kan ik niet aan haar linken. Die link ik aan Tinne", zegt een kijker op Facebook.

'Ik wou altijd al sterartiest worden' kan verwijzen naar Tinnes deelname aan 'Steracteur Sterartiest' en 'Ik ben niet spiritueel maar geloof wel in geesten' doet ons dan weer aan 'Ghost Rockers' denken waarin Tinne de hoofdrol speelde.

Engels

Hoewel de tips ons in de richting van Tinne willen doen kijken, doet de stem kijkers toch afwijken van die denkpiste. "Volgens mij is Miss Poes niet Tinne Oltmans. Zoek haar maar op op YouTube in het Engels. Klinkt helemaal anders", zegt een kijker.

"Tinne kan naar mijn mening ook niet zo geweldig zingen als Miss Poes. Niet slecht bedoeld, maar is niet de persoon die ik op Miss Poes zou plakken", aldus nog een kijker.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.