The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans helemaal van hun melk: "Zij zijn nu uitgesloten"
COS
'The Masked Singer'-fans helemaal van hun melk: "Zij zijn nu uitgesloten"
Foto: VTM

'The Masked Singer' is er vanavond weer met een nieuwe aflevering. De top 5 zal duetten brengen met Masked Singers uit de vorige seizoenen.

Hippo zal het podium delen met Miss Poes Camille Dhont, de winnares van vorig jaar. VTM deelde alvast een filmpje waarin Hippo zijn duetpartner te weten komt. Daaruit valt wel het een en ander af te leiden.

Om te beginnen mogen we een internationale ster al schrappen van ons verdachtenlijstje. Hippo spreekt immers duidelijk Nederlands. "Duidelijk een Vlaming, Hippo", zegt een kijker.

We zien ook hoe groot hij ongeveer is. "Lijkt het figuur van Ian Thomas of Viktor Verhulst." Thibault Christiaensen misschien? "Dit is te klein, die is even groot als Véronique De Kock", zegt een kijker.

"Ik heb bijlange niet zoveel podiumervaring als Camille", zegt Hippo. "Ik denk dat Jan Paternoster en Jan Kooijman in dit geval ook uitgesloten zijn, aangezien hij zegt dat hij 'bijlange niet zoveel podiumervaring' heeft als Camille", lezen we nog.

"Dus het is geen zanger?", klinkt het verrast. "Dan zal het toch Ian Thomas niet zijn", merkt iemand op. "Het kan ook niet Jan Kooijman zijn. Heb je hem zien dansen? Hij kan niet dansen", klinkt het verder.

"Ik zou eigenlijk al eerder denken aan Nicolas Caeyers zijn bewegingen en toch wel vrouwelijke trekjes", klinkt het. "Het is precies de stem van Sabine (het typetje van Nicolas, red.)."

Meer nieuws

Meer nieuws

.