VTM

Luk Alloo komt met nieuw straf programma: “Meest ontroerende ooit voor mij”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Luk Alloo heeft een nieuw programma klaar voor VTM. Hij gaat op bezoek bij mensen uit Vlaanderen die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt.

Luk Alloo portretteert in vijf afleveringen sterke mensen met een beklijvend en apart verhaal dat hun leven heeft bepaald. Elke aflevering draait wekelijks om een straffe thematiek. 

Zo spreekt Luk onder andere met Vlamingen die kampen met een beperkte levensduur, jeugdtrauma’s en stukgeslagen liefdes, maar ook zij die vroeger ongewenste kinderen waren of vastzitten in het verleden.

“Met ‘Alloo’ brengen we wekelijks een thema-uitzending rond straffe onderwerpen die meestal achter gesloten deuren blijven”, legt Luk uit.

"Meest ontroerend programma dat ik al gemaakt heb"

“Vlamingen met intrigerende levensverhalen rond dat bepaald thema komen aan het woord, stuk voor stuk mensen die ik bewonder voor hun wilskracht en relativering. Zo vertelt onder andere Stefanie - die kampt met een bipolaire stoornis - haar verhaal, maar ook Steve die verlamd is na een ongeval en Daniel die lijdt aan jongdementie.” 

“Allemaal thema’s die een mens stil maken, maar die ook doen nadenken. ‘Alloo’ is het meest ontroerende programma dat ik al gemaakt heb, omdat alle getuigen ondanks alles hoopvol blijven.”

Tags Luk Alloo