Lisa 'Lisa'-regisseur doet opvallende uitspraak nadat Tinne Oltmans en Oscar Willems ook een écht koppel werden
COS
'Lisa'-regisseur doet opvallende uitspraak nadat Tinne Oltmans en Oscar Willems ook een écht koppel werden
Foto: VTM

Op VTM kunnen we genieten van het derde seizoen van 'Lisa'. Vandaag werd bekend gemaakt dat de zender de telenovelle-hype verderzet met in 2024 een gloednieuwe telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol.

'Lisa' zou net als andere telenovelles normaal gezien maar één seizoen tellen. Het succes zorgde er echter voor dat VTM een vervolg bestelde. Dat krijgen we momenteel te zien op de zender. In het huidige seizoen zien we veel intieme scènes. Dat was in het eerste seizoen wel anders.

Het eerste seizoen werd ingeblikt tijdens de coronapandemie, nadat het daarvoor al enkele maanden uitgesteld werd door het virus. De coronapandemie heeft volgens regisseur Elias Mentzel, de zoon van Greet Rouffaer, wel een positief effect gehad.

"De cast en crew waren gedurende twee jaar elkaars privébubbel en moesten elkaar daardoor nog meer vertrouwen dan anders. Dat zorgde voor een exceptionele band", zegt de regisseur aan HLN. "Iedereen groeide nog meer naar elkaar toe en voelde zich nog meer een kleine, hechte familie." 

Dat de cast en crew heel close werd tijdens de opnames, werd duidelijk toen aan het licht kwam dat Tinne Oltmans, die gestalte geeft aan hoofdpersonage Lisa, ook in het echte leven een relatie heeft met haar 'Jonas', Oscar Willems.

Meer nieuws

Meer nieuws

.