Lisa 'Lisa'-kijkers vrezen ervoor na spannende seizoensfinale: 'Dit zal er met Katja en Gert gebeuren'
COS
'Lisa'-kijkers vrezen ervoor na spannende seizoensfinale: 'Dit zal er met Katja en Gert gebeuren'
Foto: VTM

Het derde seizoen van 'Lisa' kwam donderdag tot een einde met maar liefst drie afleveringen. We kregen het huwelijk te zien waarvan we al meer dan 280 afleveringen dromen.

Voor Lisa en Jonas liep alles verrassend vlot op hun huwelijk. Ze gaven elkaar met mooie speeches het jawoord en kunnen nu echt uitkijken naar een toekomst samen. Ook voor heel wat andere personages lijkt er een mooie romantische toekomst weggelegd.

Na een romantische avond met Vic, loopt het helemaal fout voor Katja. Gert, die de gevangenis even mocht verlaten om als getuige van zijn broer te fungeren, wil Katja koste wat kost spreken. Katja wil er niets van weten en loopt van hem weg.

Katja maakt vervolgens een ernstige val, vergelijkbaar met wat Dorine overkwam. "Niet weer", horen we Gert in paniek zeggen. Zal het voor Katja op dezelfde tragische manier eindigen? Of overleeft ze de ongelukkige val? Kijkers zijn ervan overtuigd: ze blijft.

Voor Gert ziet het er volgens 'Lisa'-kijkers niet goed uit. "Gert zal terug de schuld krijgen. Ook al heeft hij niets verkeerds gedaan", klinkt het. "Deze keer gaan ze hem niet geloven." Er was nu natuurlijk geen getuige... Alles hangt af van wat Katja beweert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.