Lisa 'Lisa'-kijkers haken af na schokkende gebeurtenis: "Dan trekt het op niks meer!"
COS
'Lisa'-kijkers haken af na schokkende gebeurtenis: "Dan trekt het op niks meer!"
Foto: VTM

Het onwaarschijnlijke is gebeurd in 'Lisa'. Nadat Katja er is achter gekomen dat Lisa met Jonas heeft geslapen, neemt ze wraak door met Gert seks te hebben.

Enkele fans van 'Lisa' deden de voorspelling al. 'Lisa' is namelijk gebaseerd op de Duitse telenovelle 'Anna und die Liebe' en daarin deed de schokkende gebeurtenis zich ook voor. Als we de Duitse versie mogen geloven, zal Katja daadwerkelijk zwanger zijn. Niet van Jonas, maar van Gert.

"Als ze de Duitse versie volledig gaan nadoen, dan trekt het op niks meer en stop ik gewoon met kijken. Het wordt nog stommer dan ooit", weet een fan. "Ik begin het ook al saai te vinden. Overdreven en langdradig", vindt iemand anders op Facebook.

Veel kijkers merken op dat er van telenovelle nog weinig sprake is. "Begrijp me niet verkeerd. Ik kijk graag naar 'Lisa', maar vind dit echt geen telenovelle meer, maar meer een dramaserie en dat vind ik wel jammer."

"Het is echt een serie geworden in plaats van een telenovelle. Geef het dan ook niet aan als telenovelle, dan gaan we als kijkers ook niet verwachten dat er een einde komt", merkt een kijker op.

'Lisa', van maandag tot donderdag om 18.20 uur bij VTM en op VTM GO.

Meer nieuws

Meer nieuws

.