VTM

'Lisa'-kijkers enorm geschrokken: "Echt niet zien aankomen"

door: COS
Dorine en Gert in 'Lisa'
Afbeelding bron: VTM

Dramatische wending in 'Lisa': Dorine is ten val gekomen en lijkt ter plekke overleden. Wie daar voor iets tussen zit? Gert natuurlijk.

Gert verdween aan het einde van het vorige seizoen van 'Lisa'. Wat later werd hij door de politie dood verklaard. Dat geloofden de kijkers natuurlijk niet. In de afgelopen afleveringen zagen we Gert zijn ex Katja stalken en moeder Dorine in haar nieuwe woning bespieden. 

Wanneer Dorine haar zoon aantreft in haar huis, schrikt ze. Ze probeert hem af te wimpelen, maar hij komt steeds dichterbij. Dorine schuift uit en maakt een lelijke val. Een plas bloed onder haar hoofd belooft niets goeds. En ook voor Lisa ziet het er slecht uit: ze heeft alles zien gebeuren en wordt vervolgens onder schot gegijzeld door Gert.

Begrafenis

"Dat er direct een dode ging vallen, had ik echt niet zien aankomen. Hopelijk kan Lisa snel ontsnappen", klinkt het bij een kijker. Dat Dorine dood is, lijkt zeer aannemelijk. Enkele weken geleden verschenen er namelijk setfoto's vanop een begrafenis. "Die foto's van die begrafenis, dat is van Dorine", veronderstelt een kijker.

Hoewel de spanning de laatste tijd enorm wordt opgedreven in 'Lisa', vinden veel kijkers daar helemaal niets aan. "Ze hadden moeten stoppen met de telenovelle, nu is het niet leuk meer en gaat het erover. Het heeft niks meer met een telenovelle te maken, alleen nog maar drama."

"Ik denk dat het dezelfde schrijvers als die van 'Familie' zijn. Een dode en nu een gijzeling, zoals een keer of drie bij 'Familie'. Ik denk dat ik na deze avond ga stoppen met kijken. Het is op hetzelfde pad als 'Familie', naar de kloten dus", besluit een kijker scherp.