'Liefde Voor Muziek LIVE' klaar voor tweede editie Lotto Arena: Deze artiesten zullen we moeten missen
COS

Maandag stopten de artiesten van 'Liefde Voor Muziek' de muziek van CAMILLE in een nieuw jasje. Het zorgde weer voor een entertainende avond.

De artiesten van 'Liefde Voor Muziek' hebben groot nieuws. Op 23 september trekken ze naar de Lotto Arena voor een tweede editie van 'Liefde Voor Muziek LIVE'. In 2021 vond die show al plaats met de artiesten uit het zevende seizoen, waaronder Willy Sommers en Cleymans & Van Geel.

Met een live band zullen Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Koen Buyse van Zornik, Margriet Hermans, CAMILLE, Ozark Henry en Davina Michelle het beste uit het programma op het grote podium brengen. 

Naast de gekende nummers uit het programma zullen de fans gegarandeerd ook wat muzikale verassingen mogen verwachten. Suzan & Freek kunnen op 23 september niet fysiek van de partij zijn, maar zullen die avond wel van zich laten horen. 

'Liefde Voor Muziek LIVE' met Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana, Margriet Hermans, Koen Buyse, CAMILLE en Ozark Henry vindt plaats op vrijdag 23 september om 20 uur in Lotto Arena Antwerpen. Tickets zijn nu al verkrijgbaar via teleticketservice.com en lotto-arena.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.