An Lemmens wil zich verontschuldigen na opmerkelijke passage in 'The Voice Kids'
COS
An Lemmens wil zich verontschuldigen na opmerkelijke passage in 'The Voice Kids'
Foto: VTM

Vrijdag 15 april werden de vierde Blind Auditions uitgezonden. De teams van de coaches zijn weer flink aangevuld. 

Eén van de talenten die naar de volgende ronde mocht, is de 10-jarige Solara uit Nieuwerkerken. Zij was aan het begin van de vierde Blind Auditions aan de beurt met het nummer 'Alles komt goed' van Jaap Reesema. Even lijkt het erop dat het niet goedkomt.

Maar Solara naar huis sturen? Dat krijgt Laura Tesoro niet over haar hart. Op het laatste nippertje drukt Laura nog op haar rode knop. Ook de familie had de hoop al opgegeven en kan niet geloven dat Solara toch nog door mag.

In al haar enthousiasme zwiert Solara's mama zich rond de nek van An Lemmens. Die had dat absoluut niet verwacht. De opnames van de Blind Auditions van 'The Voice Kids' vonden immers plaats toen er nog strikte coronaregels waren. Zo mochten de coaches de kandidaten zelfs geen knuffel geven.

An, die nog hoogzwanger was tijdens de opnames, reageerde geschrokken op het plotse contact. Op Instagram Stories reageert ze: "Ik die na twee jaar corona en afstand houden opeens word aangeraakt", schrijft de presentatrice. "Sorry, mama van Solara", klinkt het nog.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.