The Masked Singer 'Leeuw' Maksim Stojanac geeft het toe na 'The Masked Singer': "Pittig en een beetje vervelend wel"
COS

Vrijdag moesten we jammer genoeg afscheid nemen van Leeuw in 'The Masked Singer'. Het podiumbeest bleek dan toch niemand minder dan Maksim Stojanac te zijn.

Maksim Stojanac twijfelde maar heel even toen hem gevraagd werd om mee te doen met 'The Masked Singer'. Dat hij een personage mocht neerzetten dat ver van zichzelf stond, heeft de doorslag gegeven.

De geheimhouding vond Maksim best lastig. "Liegen tegen vrienden en familie vond ik pittig, en een beetje vervelend wel", geeft Maksim toe in Het Laatste Nieuws. Enkel zijn management, zijn oudere broer en toenmalige vriendin Ninalotte Roose waren op de hoogte van zijn deelname.

#LikeMe

"Heel veel '#LikeMe'-collega's en mensen in het algemeen vragen: 'Zou dat niks voor jou zijn, 'The Masked Singer'? Dit seizoen... zit jij erin?' Camille was ook helemaal aan het polsen: 'Doe jij mee?' Tuurlijk polsen mensen, ik zou hetzelfde zijn", zegt Maksim in 'Behind The Mask' op VTM GO.

Volgens Maksim was de verleiding wel groot om '#LikeMe'-collega Camille Dhont om tips te vragen. Zij won als Miss Poes natuurlijk het vorige seizoen op glansrijke manier. "Maar ik mocht natuurlijk niets zeggen."

"Nadat de tweede aflevering was uitgezonden kwamen Camille, Pommelien (Thijs, red.) en Francisco (Schuster, red.) naar mij: 'Vertel het nu maar, Maksim.' Maar zelfs bij hen ben ik blijven ontkennen", aldus Maksim 'Leeuw' Stojanac.

Meer nieuws

Meer nieuws

.