Laura Tesoro verontwaardigd na 'The Voice Kids': "Ik vind het erover"
COS
Laura Tesoro verontwaardigd na 'The Voice Kids': "Ik vind het erover"
Foto: VTM

'Save the best for last' zullen de makers van 'The Voice Kids' waarschijnlijk gedacht hebben in de vierde reeks Blind Auditions. Amira blies iedereen omver met haar stemgeluid.

Amira verblufte iedereen met haar bijzondere stemgeluid en haar mash-up van 'Coup De Soleil & The Look You Give That Guy'. Het verbaasde niemand dat alle coaches voor haar draaide. Uiteindelijk was het wel opnieuw Duncan Laurence voor wie de andere coaches de duimen moesten leggen.

En dat vonden de andere coaches een grote teleurstelling. "Amira, jongens. Dat vind ik echt het ergste verlies dat we tot nu toe hebben geleden in deze wedstrijd", zegt K3'tje Julia Boschman tegen Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. "Ik vind het echt heel erg dat het niet gelukt is om haar in ons team binnen te harken."

Ook Laura Tesoro had de 13-jarige uit Serinchamps dolgraag meegenomen in haar team. "Amira, dat was mindblowing. Dat was even ontsnappen uit 'The Voice Kids'. Maar ja, uiteraard is Duncan daar dan weer mee weg. Erover. Ik vind het erover", klinkt het bij een misnoegde Laura.

Duncan Laurence doet ook een opvallende vaststelling over zijn team: "Ik heb alleen maar vierdraaiertjes. O, wat erg. Die kinderen gaan zich allemaal voor de kop slaan, want dan denken ze: ik ben bij een team vol vierdraaiers gegaan", aldus Duncan.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.