VTM

Laura Lieckens blikt terug op ‘Blind Getrouwd’: “Daardoor moeilijk om op gemak te zijn”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Een jaar geleden trouwde Laura Lieckens met Sonny. De twee deden dat voor het programma ‘Blind Getrouwd’. Ze hadden elkaar nog nooit gezien.

Op haar Instagram blikt Laura terug op dat avontuur. Ze doet dat met gemengde gevoelens. “Vandaag 4 oktober 2020 om 12.30u is het exact 1 jaar geleden dat ik een ruimte binnen ben gestapt zonder te weten wie daar op mij stond te wachten.” 

“Ook al was de pers enorm hard voor mij, toch heb ik geen seconde spijt en ben ik sterker dan ooit. Het was een periode waar ik enorm veel van genoten heb en enorm veel van geleerd heb. De eerste weken had ik het lastig, maar ik ben altijd mezelf gebleven en ben nooit een rolletje gaan spelen ondanks ik wist dat ik gefilmd werd.” 

"De dingen lopen niet altijd zoals je wil"

“Ik hoopte ook dat dit een blijvend sprookje was, maar sommige dingen lopen niet helemaal hoe je wilt. Als je over sommige belangrijke dingen anders denkt in het leven, is het heel moeilijk om jezelf altijd op je gemak te voelen. Gelukkig beseffen veel mensen dat een uurtje tv niet volledig weerspiegelt wie je bent.” 

“Dankjewel nogmaals voor de honderden lieve berichtjes die ik elke dag krijg! Ik moet meer tijd maken om deze te beantwoorden. ❤️ love you all!”