VTM

Kim Van Oncen na 'verraad' Astrid Coppens: "Of we het al hebben bijgelegd?"

door: COS
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: VTM

De gemoederen liepen maandag hoog op in de derde aflevering van 'De Verraders'. Daar zat Astrid Coppens voor iets tussen.

Een deel van de de kandidaten maakte zich zorgen in 'De Verraders' over het schild. Er werd een plan bedacht, maar Astrid Coppens begon plots over 'blackmailen'. Vervolgens leek ze Kim Van Oncen en Hannelore Simoens onder de bus te gooien.

"Dat was uiteraard even schrikken", zegt Kim over het incident. "In de auto is ze duidelijk mee met het plan en wil ze het als groep voorstellen en vraagt ze aan mij om het voor te stellen aan de rest van de groep omdat ik 'het goed kan uitleggen'."

Astrid zou Kim en Hannelore steunen tijdens de voorstelling van het plan over het schild. "Dat ze dan plots met het chantageplan komt en Hannelore en mij als bedenkers noemt, was natuurlijk even schrikken en leek voor mij alsof ze het deed om 'populair' te zijn."

"Nu, Astrid zat op dat moment al diep in het spel en ging er helemaal voor, dus dat was meteen bijgelegd en ik vind haar nog steeds een toffe madam", aldus Kim Van Oncen over Astrid Coppens.

Kim Van Oncen over Astrid Coppens
Afbeelding bron: Instagram @kimvanoncen