VTM

Kijkers 'Villa Zuid-Afrika' uiten kritiek op Kathleen Aerts: "Niet normaal, zo overdreven"

door: COS
Kathleen Aerts en Steven in 'Villa Zuid-Afrika'
Afbeelding bron: VTM

'Villa Zuid-Afrika' verhuisde dinsdag voor de gelegenheid van VTM 2 naar VTM. Kathleen Aerts en haar gezin toonden ons hoe ze Kerstmis vierden onder de evenaar.

De eenmalige kerstaflevering 'Villa Zuid-Afrika: Kerst onder de evenaar' trok een heleboel kijkers naar VTM. Die waren niet allemaal positief over de special.

"Veel gekust wordt er niet ...", klinkt het op Facebook. Kathleen en Steven kusten inderdaad bijzonder vaak. "Amai... Niet normaal, zo overdreven!", vindt iemand. "Vond ik ook. Heb niet verder gekeken."

"Vond het te druk en te gemaakt deze keer", lezen we nog. "Nogal geacteerd, vond ik." Toch is de meerderheid van de kijkers positief. "Weeral genoten van dit top gezinnetje", klinkt het. "Geweldig programma, jammer dat het gedaan is."

"Ik heb genoten, mooi om te zien. Hopelijk komen ze nog terug op tv", schrijft nog een kijker. "Kathleen ziet er gelukkig uit. Ze heeft een mooi gezin. Ze is echt een BV die met haar beide voetjes op de grond is blijven staan, één van de weinigen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!