Kijkers van 'The Voice Kids' hebben allemaal hetzelfde nadrukkelijke idee over Laura Tesoro
COS
Kijkers van 'The Voice Kids' hebben allemaal hetzelfde nadrukkelijke idee over Laura Tesoro
Foto: VTM

De coaches van 'The Voice Kids' lijken er een leuke gewoonte van te maken ook zelf het podium te betreden tijdens de Blind Auditions. Vrijdag was het Laura Tesoro die liet horen wat ze in huis heeft.

Laura Tesoro gaf in 'The Voice Kids' toe dat ze niet vaak ballads zingt, maar het eigenlijk wel graag doet. Haar medecoaches wijzen haar meteen op het podium achter haar. Samen met Duncan Laurence zong Laura een prachtige versie van 'Angels' van Robbie Williams.

De reacties zijn lovend. "Dit was puur kippenvel. Zo mooi gezongen", klinkt het op Facebook. "Met ouder worden, wordt Laura's stem veel beter. Ik was geen fan, maar dit duet was prachtig gezongen." En: "Wat zingt ze mooi. Ze is ook zo spontaan, een natuurtalent."

"Wauw! Zo puur gezongen", lezen we nog. "Ik ben geen echte Laura-fan, maar dit was echt 'wauw'. Die stemmen blenden prachtig", merkt een andere kijker op. "Prachtig, die stemmen klonken zo goed samen, meer van dat", wenst nog een fan.

"Misschien samen een duet opnemen?", stelt een fan voor. "Was prachtig dit nummer samen." En dat idee hebben nog meer mensen. "Haar stem is zo geweldig, maar dit? Dit was gewoon prachtig! Hopelijk doen ze een keer iets samen." En: "Ze moeten écht samen eens iets doen!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.