Kijkers van gloednieuwe 'Welkom in de Familie' willen wat kwijt aan Julie Van den Steen en VTM
COS
Kijkers van gloednieuwe 'Welkom in de Familie' willen wat kwijt aan Julie Van den Steen en VTM
Foto: VTM

Julie Van den Steen zagen we woensdag in een gloednieuw VTM-programma. In 'Welkom in de Familie' wordt een kandidaat in een andere familie gedropt en moet raden wiens plaats hij of zij heeft ingenomen.

Voor Julie Van den Steen was het al de derde keer dat ze een programma mocht presenteren. 'Game of Talents' was geen groot succes. Van 'Vakantiehuis For Life' komt er wel een tweede seizoen. 

Over 'Welkom in de Familie' lijken de kijkers vrijwel unaniem te kunnen zeggen: "Tof programma, ik heb ervan genoten." Die reactie komt op sociale media in al z'n vormen terug: "supergoed", "keileuk", "mooi en gezellig" lezen we.

Met uitzondering van onder andere 'The Masked Singer' en 'De Verraders' bleven VTM-kijkers lange tijd een beetje op hun honger zitten op vlak van goede nieuwe programma's. "Terug een mooi programma!", laat een VTM-kijker nu weten.

"VTM, proficiat, eindelijk eens een programma bedacht voor de gewone bevolking en geen BV's, doe zo verder", reageert een andere kijker. "Zalig programma, eindelijk iets goed." En ook complimenten voor Julie kunnen niet achterblijven: "Julie is zalig!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.