VTM

Kijkers van 'De Verraders' hebben duidelijke boodschap voor VTM: "Dan kijken we niet meer"

door: COS
Staf Coppens voor 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Maandag moesten alweer twee bondgenoten 'De Verraders' verlaten. Sieg De Doncker werd 'vermoord', Ann Wauters werd verdacht als 'verrader' en werd 'verbannen'.

Na de verbanning van Ann Wauters aan de ronde tafel uitte Astrid Coppens haar ongenoegen tegenover haar medebondgenoten. Kijkers van 'De Verraders' begrijpen de frustraties van Astrid volledig.

Astrid kreeg na de eerste afleveringen al veel lof en ook nu blijven kijkers onder de indruk. Zij lijkt voor velen de enige die het spel écht durft te spelen. Zonder haar zou 'De Verraders' er echt helemaal anders uitzien.

"Zonder Astrid was dit echt een saai programma, dat beseffen jullie toch? Als iedereen continu in kudde gaat, levert dit echt niks op", lezen we op Twitter. "Onder de indruk van Astrid! Hoop dat ze er volgende keer nog bij is, laatste sterke speler in het spel."

"Als Astrid verdwijnt, kunnen ze volgende week evengoed de eindgeneriek spelen...", vindt iemand. Voor enkele kijkers is het dan ook duidelijk: "Astrid moet erin blijven of ik kijk niet meer", klinkt het. En: "De dag dat Astrid eruit gaat, kijk ik niet meer."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!