Kijkers van 'Blind Getrouwd' hebben duidelijke waarschuwing voor VTM
COS
Kijkers van 'Blind Getrouwd' hebben duidelijke waarschuwing voor VTM
Foto: VTM

Vanaf maandag 5 september gaat het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' van start. Vier koppels stappen in het grootste avontuur van hun leven.

Voor het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' hebben de makers wat aanpassingen aangebracht. Zo zullen de koppels afzonderlijke ceremonies hebben, maar een gezamenlijk huwelijksfeest. Daarna vertrekken ze met z'n achten op huwelijksreis.

Het programma doet het al zes jaar goed bij VTM. Toch zijn er doorheen de jaren kijkers afgehaakt. "Altijd te langdradig", zegt iemand op sociale media. "Te veel geforceerd gedoe", klinkt het nog. Of: "Niet spannend genoeg."

Die spanning zou weleens teweeggebracht kunnen worden door de aanpassingen. "Het mocht inderdaad wat spannender zijn. Het was veel te seutig vorige seizoenen", vindt iemand. Het zal sowieso voor een heel andere wending zorgen, maar daar is niet iedereen gerust in.

"De aanpassing trekt op niks", vindt iemand nu al. "Ik ga kijken, maar ik vrees dat het anders zal zijn dan we gewend zijn." En: "Ik denk dat het een flop gaat worden. Waarom iets veranderen als het goed is?", vraagt iemand zich af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.