VTM

Kijkers 'De Buurtpolitie' trekken drastische conclusie na heldhaftige exit Andy Peelman

door: COS
Andy Peelman in 'De Buurtpolitie VIPS'
Afbeelding bron: VTM

Het gloednieuwe 'De Buurtpolitie VIPS' wordt sinds deze week uitgezonden bij VTM. De trouwe kijkers moesten in de derde aflevering wel al afscheid nemen van een van de bekendste gezichten uit de reeks: Andy Peelman.

Koen Baetens (Andy Peelman) is op heldhaftige wijze om het leven gekomen in 'De Buurtpolitie VIPS'. Als VIP-bodyguard probeerde hij Véronique De Kock uit de handen van haar ontvoerder te redden. Ze leken in hun opzet te slagen, tot het in de spannende ontknoping misliep en Koen geraakt werd door een kogel.

Andy, die zelf wou vertrekken bij de reeks, blikt met dankbaarheid terug op de "rollercoaster". "Bedankt dat dit de start mocht zijn in de onbekende mediawereld. Ongelooflijke berichten die ik krijg van jullie... Doet deugd om te lezen dat Koen voor jullie écht wat betekende. Maar voor nu en voor altijd, Koen, out...", schrijft hij op Instagram.

De kijkers hadden de exit van Andy's personage Koen echt niet zien aankomen. "Nooit gedacht dat Andy er op die manier uit zou gaan", lezen we op Instagram. "Hartverscheurend", vindt een andere kijker. "'De Buurtpolitie' zal niet meer hetzelfde zijn zonder Andy. Heel jammer", lezen we.

Veel kijkers trekken dan ook een drastische conclusie: "De Buurtpolitie zal sowieso stoppen na VIPS. Kan bijna niet anders als het personage Koen wegvalt", zegt iemand. "Zo komt aan alle goede series een einde. Zonder Koen zal het niet meer hetzelfde zijn." En: "Ben benieuwd hoe lang 'De Buurtpolitie' nog stand gaat houden zonder Andy."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!