Kathleen Aerts neemt drastisch besluit na deelname aan ‘The Masked Singer’
PMN
Kathleen Aerts neemt drastisch besluit na deelname aan ‘The Masked Singer’
Foto: Photonews

Zeemeermin is ontmaskerd in ‘The Masked Singer. Een verrassing was het niet want Kathleen Aerts zat onder het pak. Iets wat iedereen al vermoedde.
 

“Het komt niet meer goed”, liet Fabrizio onlangs weten via zijn Instagram. Na de vele problemen kozen Pommeline en haar ‘kleurplaat’ ervoor om uit elkaar te gaan. Er lag volgens Fabrizio al vanaf dag één een enorme druk op hun schouders. Duizenden mensen stonden achter hun relatie. “Maar aan het eind van de dag zijn wij ook maar gewoon mensen”, aldus de Limburger.

Eén ding is dus zeker: het koppel blijft definitief uit elkaar. De twee zien elkaar wel nog op het werk in Fabrizio’s tattooshop, maar dit lukt hen beiden op een uiterst professionele manier. Nochtans kreeg Pommeline het tijdens het programma ‘Temptation Island VIPS’ zwaar te verduren toen haar Fabrizio er een scheve schaats reed met verleidster Julia. Wanneer Fabrizio gevraagd wordt om ‘Temptation Island’ samen te vatten in drie woorden, antwoordt hij met de volgende wijze woorden: “Don’t do it.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.