Kathleen Aerts emotioneel: "Alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk"
LHX
Kathleen Aerts emotioneel: "Alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk"
Foto: Instagram @kathleen_aerts

Op 11 maart 2005 verloor ex-K3'tje Kathleen Aerts onverwacht haar papa. Het is iets dat tot op de dag van vandaag een grote impact op haar heeft.

Het is exact 19 jaar geleden dat Kathleen Aerts afscheid moest nemen van haar papa. "Het voelde alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk", schrijft ze in een Instagrampost.

Ze vond gelukkig hulp bij lifecoach Kaatje. "Met haar warmte en wijsheid reikte ze me de instrumenten aan om mijn verdriet te begrijpen en te omarmen", klinkt het. "In de afgelopen 19 jaar heb ik dan ook een prachtige reis van persoonlijke groei doorgemaakt."

"Van elke ervaring en overwinning heb ik geleerd. Ik ben bewuster gaan leven in het hier en nu, waarbij ik elk kostbaar moment koester en waardeer. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn innerlijke kracht."

Tot slot deelt Kathleen nog een emotionele boodschap aan haar vader. "Jouw afwezigheid blijft voelbaar, ook na 19 jaar, als een onuitwisbaar deel van mijn hart", luidt die. "Ik ben dankbaar voor de kostbare les die je me, zelfs voorbij de grenzen van de dood, hebt geleerd. Je bent voor altijd bij me..."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts)

Meer nieuws

Meer nieuws

.