'K2 zoekt K3'-kandidaat doet straffe bekentenis over Julia: "Zo wilden ze haar een boost geven"
COS
'K2 zoekt K3'-kandidaat doet straffe bekentenis over Julia: "Zo wilden ze haar een boost geven"
Foto: VTM

Julia Boschman werd op 27 november het nieuwe K3'tje. Na twee Golden Tickets van Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn kreeg de 19-jarige Nederlandse het ultieme Golden Ticket.

In de aanloop naar de finale werd duidelijk dat Julia en Amy de twee topfavorieten waren om Klaasje Meijer op te volgen. Criticasters op sociale media vonden dat Amy gedurende de wedstrijd te veel werd 'voortgetrokken'. Zo stond ze op foto's en filmpjes van het programma vaak in beeld.

In een Instagram Live weerlegt 'K2 zoekt K3'-kandidaat Luca die kritiek. "Ze werd niet voortgetrokken. Ze was toevallig altijd daar waar de camera was", legt hij uit.

Loko Lé

Vervolgens doet hij een verrassende bekentenis. Amy zong 'De Drie Biggetjes' tijdens de tweede studioshow, maar: "Amy zou eigenlijk 'Loko Lé' krijgen", onthult Luca.

"Het was eigenlijk bijna zeker dat ze 'Loko Lé' zou krijgen, maar omdat het bij Julia met 'Parels' niet zo goed ging (ze belandde bij de laatste drie in studioshow 1, maar werd gered met een Golden Ticket, red.), wilden ze haar een boostnummer geven, zodat ze zichzelf kon laten zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.