VTM

Jeroen Meus openhartig: “Die faling heeft mij wel gekwetst”

door: PMN
Jeroen Meus
Afbeelding bron: Photonews

Al meer dan tien jaar staat Jeroen Meus klaar in ‘Dagelijkse Kost’. Een programma dat hij nog jaren wil doen.

Jeroen Meus had vroeger een eigen restaurant. Dat had de naam Luzine.

“Ik mis het restaurant wel”, zegt de tv-kok in het VTM-programma ‘Sergio over de Grens’. “Mensen een leuk moment geven en daar een herinnering van proberen te maken.”

"Dat mis ik heel hard. Maar alle rotzooi en stress daarrond mis ik niet. Die boekhouding, dan is er dat weer stuk,...”

Met Würst had hij ook zijn eigen hotdogs. Maar Würst kon de verwachtingen nooit inlossen. Dat laat bij Jeroen wel sporen na.

“Ik heb daar een faling gehad”, gaat Jeroen verder. “Dat heeft mij ook wat angst gegeven.”

“Ik ben daardoor onzekerder geworden. Ik heb er geen probleem meer mee om daarover te praten, maar dat heeft me wel gekwetst.”

“Ik zit nu in een balans. Ik heb rust gevonden maar ik wil ook niet lui worden.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!