Jens Dendoncker maakt zich opmerkelijke bedenking over 'The Masked Singer': "Verbannen"
COS
Jens Dendoncker maakt zich opmerkelijke bedenking over 'The Masked Singer': "Verbannen"
Foto: VTM

Het lange wachten is nu bijna voorbij. Op vrijdag 3 februari gaat het derde seizoen van 'The Masked Singer' eindelijk van start bij VTM.

Voor fans van het programma zal het wel even wennen worden. In 2021 nam Niels Destadsbader afscheid van VTM en dus ook van 'The Masked Singer'. Zijn job wordt in het derde seizoen overgenomen door Jens Dendoncker.

In de eerste twee seizoenen was Jens aan de slag als speurder. Al bakte hij er niet zoveel van. "Ik ben weggepromoveerd. Het was duidelijk dat ik het als speurder niet zo geweldig deed. Nu hebben ze me naar de andere kant van de studio verbannen", lacht Jens.

Jens kennen we naast stand-upcomedian al als presentator, maar met een studioshow als 'The Masked Singer' had Jens nog iet veel ervaring. "Het was dus wel een uitdaging om het presenteerwerk technisch onder de knie te krijgen."

"Er komt een pak meer bij kijken dan bij mijn vorige taak als speurder", merkt Jens op. "Maar eens ik dat technische aspect in de vingers had, kon ik me focussen op het plezier van mijn job. Dat lukte vrij snel." Het resultaat zien we vanaf vrijdag 3 februari op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.